Latest Post

Ubhiyozo lwenkcubeko yakwaNtu kwi-dyunivesithi yase-Stellenbosch   Toyota Woordfees 2023: Waarvoor om na uit te kyk Where to Watch the Rugby: Stellies cacthes Bok Fever SRC Elections Comes to an End

Pets as Therapy (PAT) het hierdie week glimlagte op kampus versprei met studente wat die geleentheid gehad het om tyd met die honde te span- deer. Die geleentheid is deel van die SU Kindness Campaign, ’n student-gedrewe veldtog wat in Oktober verlede jaar gestig is om studente aan te moedig om vriendeliker met mekaar te wees. Die honde het spesifiek dié week ’n draai op die Rooiplein kom maak aangesien die eksamen om die draai is en honde ’n manier bied om van stres ontslae te raak. Die hond wat op die gras le se naam is Freya.

Foto: Carla Visagie

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial